Styret

Leder: Geir Helge Espeseth

Geir Helge Espeseth

Tlf: 97623344 E-post: geirhelgee@gmail.com


Presentasjon av Geir Helge:

Eg er 54 år,  kjem fra Bø i Telemark. Er eiger og driver av Taxsibussen Bø. Når det gjelder jakt så blei det harejakt som har vert min hobby og interesse siden eg blei med faren min som 12åring. Min første hund var Hamilton. kjøpte min første finne i 1996. Karo som var etter NM vinner Vilja til Hans Darrud. Karo blei NUCH og NJCH. Og NM deltager i Normarka i 2002. Har vert uheldig med to finner som blei påkjørt og døde. I dag har eg JM-Conny som er NJCH. Ser frem til og gjera ein jobb i FFN.
Hilsen Geir H. Espeseth

 
Nestleder: Egil Hanseseter

Egil Hanseseter  

Tlf: 41419016 E-post: egil.hanseseter@hotmail.com


Presentasjon av Egil: Jeg heter Egil Hanseseter og er 74 år. Jeg har drevet med forskjellig jakt i over femti år. Til å begynne med var det småhund som var mest interessant. Senere er det støvere til harejakt som mest har fanget min interesse. Opp gjennom årene har det blitt forskjellige raser, men i den senere tid har jeg benyttet finske støvere som jeg har festet meg ved og  vil drive videre med. Jeg har hatt gode resultater med finske støvere og har hatt NM vinner ”Veerpee” i 2011 og har nå en ny champion på gang. Jeg vil bruke min erfaring til det beste for finskstøverforeningen.
 
Kasserer: Knut Kjeverud

Knut Kjeverud

Tlf: 97639368 E-post: k-da-kje@live.no


Presentasjon av Knut:

Knut Kjeverud, 57 år bor i Åsvang i Stange, driver med billakkering til vanlig, gift og tre barn. Har drevet med harejakt siden 1977. Kjøpte min første finskstøver i 1981. I dag har jeg to unghunder og to som vi kan kalle pensjonister, unghundene er av egen avl 4 generasjon. Synes harejakt er en fin hobby og god avslapning og godt med litt frisk luft i helgene etter en uke med løsemidler. Har tatt på meg et år som kasserer i FFN og jeg takker for tilliten ved valget på årsmøtet og ser frem til kommende oppgaver i FFN.


 

Sekretær: Trond Ivar Moen

Trond Ivar Moen

Tlf: 90529234 E-post: troivar@online.no


Presentasjon av Trond Ivar:

Mitt navn er Trond Ivar Moen, er 66 år og bosatt i Arendal. Er utdannet innenfor økonomi og har jobbet all min aktive tid i bank innenfor revisjon, produkt, bygg og sist som leder av Sparebankens Sør sin IT-avdeling. Gift og har to barn og et barnebarn.

Startet med en beagle, siden over til hamiltonstøver og de siste 20 årene finskstøver. Kan vel ikke skryte på meg at jeg har oppnådd all verdens. Dette grunnet mye jobb med tilhørende reisevirksomhet. I hundegården står nå en 9 år gammel finskstøver, til min sønn og en 7 mnd ung valp. Det er Tanja etter SE27817/2013 Skånmarkens Vilja og  NO43497/13 N J(D)CH RR Karo til Per Langeland. Nå som jeg er gått inn i  pensjonisters rekker håper jeg å få mer tid til å dyrke min hobby, hunder og jakt.

Har sittet i styre i Aust-Agder Harehundklubb i flere pereioder og 2 perioder i Norske Harehundklubbers Forbund.

Jeg takker for tilliten og ser frem til spennende oppgaver for FFN.


 

Styremedlem: Tom Espen Trangsrud

Tom Espen Trangsrud

Tlf: 92251724 E-post: tomespen@online.no

Bilde og presentasjon av Trond Espen kommer...

1. Vara: Per Grahn

Per Grahn

Tlf: 92843623 E-post: pergra38@gmail.com


Presentasjon av Per:

Hei

Jeg er 46 år, utdannet lærer og jobber som assisterende rektor på Sørumsand vgs. Jeg begynte med harejakt i slutten av 80-tallet, for å bli kjent med min kommende svigerfar. Og da ble jeg hektet! Min første finskstøver het Jesper, som jeg arvet av svigerfar som 6mnd gammel valp. Jesper og jeg lærte av hverandre, Jesper ble NJCH og kom til NM i 1996.

Jeg har tro på å drive allsidig med hundene, og har tidligere gått dressurkonkurranse med finskstøver og gjennomført todagers hundekjøringsløp Seppala-løpet med finskstøver. Nå er jeg så heldig å ha en god jaktkamerat i min kone Marianne, og sammen har vi hatt vårt første finskstøverkull med kennelnavnet Engeråsen. Vi har tre finskstøvere: kullsøstrene Belger du Nord Elsa og Ebba som begge er dobbeltchampioner og vårt framtidshåp Engeråsens Lisa på 12 mnd.

Mvh Per Grahn


 

2.Vare: Frank Ove Lia

Tlf: 90016338 E-post: folia@online.no

Bilde og presentasjon av Frank Ove kommer...