Styret

Leder: Knut Kjeverud

Knut Kjeverud

Tlf: 97639368 E-post: k-da-kje@live.no


Presentasjon av Knut:

Knut Kjeverud, 57 år bor i Åsvang i Stange, driver med billakkering til vanlig, gift og tre barn. Har drevet med harejakt siden 1977. Kjøpte min første finskstøver i 1981. I dag har jeg to unghunder og to som vi kan kalle pensjonister, unghundene er av egen avl 4 generasjon. Synes harejakt er en fin hobby og god avslapning og godt med litt frisk luft i helgene etter en uke med løsemidler. Jeg takker for tilliten ved valget på årsmøtet og ser frem til kommende oppgaver i FFN.


 
Nestleder: Egil Hanseseter

Egil Hanseseter  

Tlf: 41419016 E-post: egil.hanseseter@hotmail.com


Presentasjon av Egil: Jeg heter Egil Hanseseter og er 74 år. Jeg har drevet med forskjellig jakt i over femti år. Til å begynne med var det småhund som var mest interessant. Senere er det støvere til harejakt som mest har fanget min interesse. Opp gjennom årene har det blitt forskjellige raser, men i den senere tid har jeg benyttet finske støvere som jeg har festet meg ved og  vil drive videre med. Jeg har hatt gode resultater med finske støvere og har hatt NM vinner ”Veerpee” i 2011 og har nå en ny champion på gang. Jeg vil bruke min erfaring til det beste for finskstøverforeningen.
 
Kasserer: Knut Kjeverud

Knut Kjeverud

Tlf: 97639368 E-post: k-da-kje@live.no


Presentasjon av Knut:

Knut Kjeverud, 57 år bor i Åsvang i Stange, driver med billakkering til vanlig, gift og tre barn. Har drevet med harejakt siden 1977. Kjøpte min første finskstøver i 1981. I dag har jeg to unghunder og to som vi kan kalle pensjonister, unghundene er av egen avl 4 generasjon. Synes harejakt er en fin hobby og god avslapning og godt med litt frisk luft i helgene etter en uke med løsemidler. Har tatt på meg et år som kasserer i FFN og jeg takker for tilliten ved valget på årsmøtet og ser frem til kommende oppgaver i FFN.


 

Sekretær: Trond Ivar Moen

Trond Ivar Moen

Tlf: 90529234 E-post: troivar@online.no


Presentasjon av Trond Ivar:

Mitt navn er Trond Ivar Moen, er 66 år og bosatt i Arendal. Er utdannet innenfor økonomi og har jobbet all min aktive tid i bank innenfor revisjon, produkt, bygg og sist som leder av Sparebankens Sør sin IT-avdeling. Gift og har to barn og et barnebarn.

Startet med en beagle, siden over til hamiltonstøver og de siste 20 årene finskstøver. Kan vel ikke skryte på meg at jeg har oppnådd all verdens. Dette grunnet mye jobb med tilhørende reisevirksomhet. I hundegården står nå en 9 år gammel finskstøver, til min sønn og en 7 mnd ung valp. Det er Tanja etter SE27817/2013 Skånmarkens Vilja og  NO43497/13 N J(D)CH RR Karo til Per Langeland. Nå som jeg er gått inn i  pensjonisters rekker håper jeg å få mer tid til å dyrke min hobby, hunder og jakt.

Har sittet i styre i Aust-Agder Harehundklubb i flere pereioder og 2 perioder i Norske Harehundklubbers Forbund.

Jeg takker for tilliten og ser frem til spennende oppgaver for FFN.


 

Styremedlem: Tom Espen Trangsrud

Tom Espen Trangsrud

Tlf: 92251724 E-post: tomespen@online.no

Bilde og presentasjon av Trond Espen kommer...

Styremedlem: Dag Rune Løvberg

Dag Rune Løvberg

mob: 91346686

e-post: dagrunelovberg@hotmail.com


68 år og et år som pensjonist.
Gift og 2 voksne barn. Bosatt i Klæbu som nå er en del av Trondheim.
Kommer opprinnelig fra Brumunddal, Hedmark men pga jobb har jeg blitt litt trønder etter å ha bodd her i 43 år.
Vokste opp med dunker og harejakt og var med på harejakt fra 5-års alderen.
Bestefar var hunde- eier med Dunker og sammen med far og en onkel var det jaktlaget.
Ble av disse tre opplært så langt det var mulig i harejaktens mysterier.
Etter studier i Oslo, København, London og Køln og jobb i Trondheim ble det mange år med fuglejakt med Gordonsettere.
Noen sporadiske jakthelger sammen med en kamerat med Dunker ble det tilbake til røttene.
Arvet en finsk støver hanne fra min onkel som da var leder i Hedmark Harehundklubb.
Med dens inntog var jeg helfrelst og jobbet etter beste evne med den og da den var nært 3 år ble den NJCH.
Deretter 2 hvalper etter Astrid til Sverre Flønes. Disse to ble i mitt eie i 2,5 år. Den første avlivet 11 mnd pga nerver og den andre på 2 år solgt som en familiehund.
Ny hvalp fra Solstrimman’s i Kalix. En utrolig behagelig fin hund å ha i hus. Tidlig jaktmoden, stødig jager. Ble RR NJCH som toåring på100% premiering. Kvalifiserte seg til NM-2014 på sitt første DM.
Pga sykdom ble han bare 8,5 år.
Pr Idag har jeg en 2 åring fra Bukfylla’s kennel.
Han begynte å jage svært tidlig og sist høst ble han skadet og ble sykmeldt fra nov tilsluttende av feb.
Vi krysser fingrene for at ting går bedre i høst.
Har vært leder i Trøndelag HK i snart 9 år fordelt på tre perioder.
4 år som styremedlem i NHKF.
Satt som leder i arrangement styret da Europa- pokalen ble arrangert 2011 her i Trøndelag.
Takker for tilliten til nå å sitte som styremedlem i FFN’s styre og gleder meg til å jobbe for finskstøveren i Norge.

1. Vara: Per Grahn

Per Grahn

Tlf: 92843623 E-post: pergra38@gmail.com


Presentasjon av Per:

Hei

Jeg er 46 år, utdannet lærer og jobber som assisterende rektor på Sørumsand vgs. Jeg begynte med harejakt i slutten av 80-tallet, for å bli kjent med min kommende svigerfar. Og da ble jeg hektet! Min første finskstøver het Jesper, som jeg arvet av svigerfar som 6mnd gammel valp. Jesper og jeg lærte av hverandre, Jesper ble NJCH og kom til NM i 1996.

Jeg har tro på å drive allsidig med hundene, og har tidligere gått dressurkonkurranse med finskstøver og gjennomført todagers hundekjøringsløp Seppala-løpet med finskstøver. Nå er jeg så heldig å ha en god jaktkamerat i min kone Marianne, og sammen har vi hatt vårt første finskstøverkull med kennelnavnet Engeråsen. Vi har tre finskstøvere: kullsøstrene Belger du Nord Elsa og Ebba som begge er dobbeltchampioner og vårt framtidshåp Engeråsens Lisa på 12 mnd.

Mvh Per Grahn


 

2. Vara: Mats-Erik Pettersen

Mats-Erik Pettersen

Tlf: 94846516, E-post: mats-erik.pettersen@vibr.no 

Presentasjon av Mats-Erik:

33 år, samboer og 2 barn. Oppvokst og bosatt i Andebu som ligger i Sandefjord kommune.
Jobber som brannmann på stasjon Tønsberg.

Kan vel si jeg er født med harejakt i blodet via både bestefar og pappa. Bestefar hadde kun dunkere, men pappa har hatt både dunkere og finskstøvere. Tror jeg var veldig heldig som ung og lovende harejeger, da min far hadde en veldig god finskstøver hannhund på denne tiden. Det vekket virkelig min interesse for harejakt med mange fine opplevelser og noen laaaange dager i skauen. Jeg har nå min 4 finskstøver siden den gang jeg kjøpte min første som 15 åring. Nå er det NJCH NUCH RN Jeppe som jeg har hatt og har det mye morro med!

Bidrar som styremedlem i Vestfold harehundklubb der jeg også har hatt ansvar for ÅP/RR prøvene i mange år tidligere.

Håper å kunne bidra litt for finskstøverforeningen også. Så takk for tilliten! Trivelig å bli kjent med nye folk i styret samt få litt innsikt i hvordan/hva klubben jobber med.

Mvh
Mats-Erik Pettersen