Finskstøverpokalen

Finskstøverpokalen arrangeres lørdag 15. januar 2022.
Dette er en ny prøve, som arrangeres som en åpen samlet prøve. Milepelen på Sand i Nord-Odal blir base.

Finskstøvereiere som er medlem av Finskstøverforeningen Norge kan melde på hunden sin til prøven. Teknisk arrangør er Hedmark harehundklubb.

Prøven er åpen for finskstøvere som er kvalifisert til å stille på jaktprøve. Hundeeier må ha vært medlem i FFN minimum 1 år på prøvetidspunktet.
Det vil bli en deltagerbegrensning på max 15 hunder. Ved overtegning trekkes det 15 hunder til start. Uttak på denne prøven går under klubbkamp/raseprøve med egne uttaksregler. Dette er en prøve for alle FFN-medlemmer og alle hunder kan meldes på uansett om hunden er jaktpremiert tidligere eller ikke. Losdyr hare. Utover dette er det de vanlige jaktprøvereglene til NHKF som gjelder.

Det blir deltagerpremier, diplomer, pokaler, Tracker hundepeiler og gavekort og andre flotte premier.

Påmelding til prøven på e-post til Knut Kjeverud innen 15. desember.
E-post: k-da-kje@live.no

Oppgi reg.nr og navn på hunden og mobilnr, navn og adresse på eier + e-postadresse.

Eventuelle spørsmål mob: 97639368.

Milepelen hotell & vertshus. (Foto: Milepelen)

Posted in Nyheter aktiviteter.