Leder: Kåre Usterud

Kåre Usterud

Tlf: 90138023 E-post: ka-ust@online.no

Presentasjon av Kåre:

Jeg er 66 år og godt voksen, har vært gift med Liv i 44 år. Har en sønn, en svigerdatter og 2 barnebarn.   Er utdannet ingeniør, har jobbet i det offentlig i ca 25 år som alt fra saksbehandler til teknisk sjef. Sluttet i det offentlig i 1997. Har egen skogbrukseiendom med et hyttefelt. I tillegg til å utvikle eiendommen har jeg hatt eget tast firma og er godkjent NTF takstmann. Er nå delvis pensjonist, har overlatt samtlige eiendommer og hyttefelt til min sønn. Da min sønn fremdeles har fulltids jobb, blir det fremdeles en del jobb på meg.

Har tidligere vært innom styret i FFN i 2009, men ble valgt inn i NHKF samme år og måtte derfor si fra meg vervet i FFN. Satt 4 år i NHKF før jeg ba om å bli fritatt fra dette verv.  Har også vært med i AAHK i 8 år hvor jeg har vært sekretær, kasserer og formann. Er i dag leder for Froland Skogeierlag som er et av de største skogeierlag i Agder med en omsetning av tømmer på ca 50.000 m3.

Jakt og hunder er min store hobby som jeg ser frem til å dyrke enda mer etter hvert som jeg får bedre tid som pensjonist.

Har drevet med hunder og jakt i over 50 år. For meg har jakt uten hund ikke noen verdi. I dag har jeg en finskstøver, Arnos som er DCH(etter Dixon). En elghund som er NJCH og en Beagle på 10 mnd, som hovedsakelig er kjøpt for å brukes til hjort og rådyr jakt

Jeg takker for tilliten dere har gitt meg og ser frem til spennende oppgaver for FFN.

Nestleder: Terje Ouff

Terje Ouff

Tlf: 90050276 E-post: teouf@online.no

Presentasjon av Terje:

Hei. Jeg er 45 år, gift med  Tonje og vi har en datter Helene. Vi driver gårdsbruk med sau, ammeku og gris i Hurum. Bagskjuldalens kennel er en lite geskjeft på hobbybasis som huser 3 Finskstøvere. Oppvokst med revejakt med Schiller og Dunker, men kjøpte min første finne som 17 åring i 1987.

Det har blitt noen” finner” på den tiden, samt importert noen med vekslende hell. I sommer har vi levert et kull etter Piia og Belger du nor Willy. Det blir interessant å følle 10 valper frammover.
Jeg skall prøve å bidra med “mitt” til foreningen, det blir nye bekjentskaper og arbeidsoppgaver som vi håper å løse i styre.
I skrivende stund har jeg måneder med lange arbeidsdager bak meg. Nå venter 3 uker med 3 finner og gode venner i Valdres. Herlig.

Kasserer: Geir Helge Espeseth

Geir Helge Espeseth

Tlf: 97623344 E-post: geir.helge.espeseth@nenett.no

Presentasjon av Geir Helge:

Eg er 54 år,  kjem fra Bø i Telemark. Er eiger og driver av Taxsibussen Bø. Når det gjelder jakt så blei det harejakt som har vert min hobby og interesse siden eg blei med faren min som 12åring. Min første hund var Hamilton. kjøpte min første finne i 1996. Karo som var etter NM vinner Vilja til Hans Darrud. Karo blei NUCH og NJCH. Og NM deltager i Normarka i 2002. Har vert uheldig med to finner som blei påkjørt og døde. I dag har eg JM-Conny som er NJCH. Ser frem til og gjera ein jobb i FFN.
Hilsen Geir H. Espeseth

Sekretær: Stener Ruud

Steener Ruud

Tlf: 91304541 E-post: ste-ruud@online.no

Presentasjon av Stener:

Jeg heter Stener Ruud, er 45 år og bor i Gjerdrum.  Er gift og har 2 barn.
Til daglig jobber jeg i Telenor Satellite Broadcasting , nærmere bestemt ved Nittedal Teleport i Hakadal.

Fikk interessen for harejakt via gode kamerater for rundt 25 år siden, og siden har harejakta vært min viktigste interesse. Jeg kjøpte min første hund i 1990, en Finskstøver hannhund. Har opp gjennom åra også drevet både med annen småviltjakt og rådyrjakt, men siden fritida er begrenset blir det nå stort sett bare tid til harejakt.

Jeg har for tiden ei 2,5 år gammel tispe, LB Mira. Håper på mange gode jaktdager med henne til høsten. Jakta foregår stort sett hjemme i Gjerdrum Almenning,  i tillegg til et par turer på fjellet med gode jaktkamerater i løpet av høsten.

Håper å kunne bidra på en positiv måte for FFN i tida som kommer.

Med hilsen Stener Ruud, Nystugutua 4. 2022 Gjerdrum

Styremedlem: Egil Hanseseter

(Bilde kommer)

Egil Hanseseter

Tlf: 41419016 E-post: egil.hanseseter@hotmail.com

Presentasjon av Egil:

Jeg heter Egil Hanseseter og er 74 år. Jeg har drevet med forskjellig jakt i over femti år. Til å begynne med var det småhund som var mest interessant. Senere er det støvere til harejakt som mest har fanget min interesse. Opp gjennom årene har det blitt forskjellige raser, men i den senere tid har jeg benyttet finske støvere som jeg har festet meg ved og  vil drive videre med. Jeg har hatt gode resultater med finske støvere og har hatt NM vinner ”Veerpee” i 2011 og har nå en ny champion på gang.

Jeg vil bruke min erfaring til det beste for finskstøverforeningen.

1. Vara: Knut Dagfinn Kjeverud

Knut Dagfinn Kjeverud