Leder: Kåre Usterud

Kåre Usterud

Tlf: 90138023 E-post: ka-ust@online.no

Presentasjon av Kåre:

Jeg er 66 år og godt voksen, har vært gift med Liv i 44 år. Har en sønn, en svigerdatter og 2 barnebarn.   Er utdannet ingeniør, har jobbet i det offentlig i ca 25 år som alt fra saksbehandler til teknisk sjef. Sluttet i det offentlig i 1997. Har egen skogbrukseiendom med et hyttefelt. I tillegg til å utvikle eiendommen har jeg hatt eget tast firma og er godkjent NTF takstmann. Er nå delvis pensjonist, har overlatt samtlige eiendommer og hyttefelt til min sønn. Da min sønn fremdeles har fulltids jobb, blir det fremdeles en del jobb på meg.

Har tidligere vært innom styret i FFN i 2009, men ble valgt inn i NHKF samme år og måtte derfor si fra meg vervet i FFN. Satt 4 år i NHKF før jeg ba om å bli fritatt fra dette verv.  Har også vært med i AAHK i 8 år hvor jeg har vært sekretær, kasserer og formann. Er i dag leder for Froland Skogeierlag som er et av de største skogeierlag i Agder med en omsetning av tømmer på ca 50.000 m3.

Jakt og hunder er min store hobby som jeg ser frem til å dyrke enda mer etter hvert som jeg får bedre tid som pensjonist.

Har drevet med hunder og jakt i over 50 år. For meg har jakt uten hund ikke noen verdi. I dag har jeg en finskstøver, Arnos som er DCH(etter Dixon). En elghund som er NJCH og en Beagle på 10 mnd, som hovedsakelig er kjøpt for å brukes til hjort og rådyr jakt

Jeg takker for tilliten dere har gitt meg og ser frem til spennende oppgaver for FFN.

Nestleder: Geir Helge Espeseth

Geir Helge Espeseth

Tlf: 97623344 E-post: geir.helge.espeseth@nenett.no

Presentasjon av Geir Helge:

Eg er 54 år,  kjem fra Bø i Telemark. Er eiger og driver av Taxsibussen Bø. Når det gjelder jakt så blei det harejakt som har vert min hobby og interesse siden eg blei med faren min som 12åring. Min første hund var Hamilton. kjøpte min første finne i 1996. Karo som var etter NM vinner Vilja til Hans Darrud. Karo blei NUCH og NJCH. Og NM deltager i Normarka i 2002. Har vert uheldig med to finner som blei påkjørt og døde. I dag har eg JM-Conny som er NJCH. Ser frem til og gjera ein jobb i FFN.
Hilsen Geir H. Espeseth

Kasserer og sekretær: Trond Ivar Moen

Trond Ivar Moen

Tlf: 90529234 E-post: troivar@online.no

Presentasjon av Trond Ivar:

Mitt navn er Trond Ivar Moen, er 66 år og bosatt i Arendal. Er utdannet innenfor økonomi og har jobbet all min aktive tid i bank innenfor revisjon, produkt, bygg og sist som leder av Sparebankens Sør sin IT-avdeling. Gift og har to barn og et barnebarn.

Startet med en beagle, siden over til hamiltonstøver og de siste 20 årene finskstøver. Kan vel ikke skryte på meg at jeg har oppnådd all verdens. Dette grunnet mye jobb med tilhørende reisevirksomhet. I hundegården står nå en 9 år gammel finskstøver, til min sønn og en 7 mnd ung valp. Det er Tanja etter SE27817/2013 Skånmarkens Vilja og  NO43497/13 N J(D)CH RR Karo til Per Langeland. Nå som jeg er gått inn i  pensjonisters rekker håper jeg å få mer tid til å dyrke min hobby, hunder og jakt.

Har sittet i styre i Aust-Agder Harehundklubb i flere pereioder og 2 perioder i Norske Harehundklubbers Forbund.

Jeg takker for tilliten og ser frem til spennende oppgaver for FFN.

Styremedlem: Egil Hanseseter

Egil Hanseseter

Tlf: 41419016 E-post: egil.hanseseter@hotmail.com

Presentasjon av Egil: Jeg heter Egil Hanseseter og er 74 år. Jeg har drevet med forskjellig jakt i over femti år. Til å begynne med var det småhund som var mest interessant. Senere er det støvere til harejakt som mest har fanget min interesse. Opp gjennom årene har det blitt forskjellige raser, men i den senere tid har jeg benyttet finske støvere som jeg har festet meg ved og  vil drive videre med. Jeg har hatt gode resultater med finske støvere og har hatt NM vinner ”Veerpee” i 2011 og har nå en ny champion på gang. Jeg vil bruke min erfaring til det beste for finskstøverforeningen.

1. Vara: Tom Espen Trangsrud

Tom Espen Trangsrud

Tlf: 92251724 E-post: tomespen@online.no

Bilde av Trond Espen kommer...