Medlemmer Rovviltgruppe

Robin Hansen

Robin Hansen

E-post: rocky77@live.no


Presentasjon av Robin:

Mitt navn er Robin Hansen. Er 39 år, kommer fra Eidsfoss i nordre Vestfold. Friluftsmann og jeger. Er far og stefar for fire aktive gutter. Vokst opp med jakthunder av mange raser, men brenner veldig for støver og spesielt til rovvilt jakt. Har selv ei finne tispe nå fra rovvilt linjer i Finland, og en Border Terrier i hus som skal gjøre jobben under bakken. Er veldig opptatt av Finskstøver som en allsidig rase, spesielt til alt av rovvilt bruk. Jeg ønsker å jobbe for å få yngre jegere over på Finskstøver siden. Gleder meg til å arbeide for dette.


 

Martin Holth

Martin Holth

E-post: martin.holth@hotmail.com


Presentasjon av Martin:

Jeg heter Martin Holth, 23 år og kommer fra Åmot på Modum. Ivrig jeger, jakter på alt som kan krype og gå dag som natt. Men det jeg brenner aller mest for er Rovviltjakt med hund. Nå har jeg kjøpt meg en Finskstøver, så får vi se hvordan det går.


 

Jens Lundberg

Jens Lundberg

E-post: jens.lundberg@kjelle.vgs.no


Presentasjon av Jens:

Jeg heter Jens Lundberg og bor i Fetsund. Jeg er 40 år og er en relativt fersk støverjeger, jeg begynte med støvere i 2007. Jeg brenner for rovviltjakt med støver, og har nå ei finsk frøken på drøye 2 år, ved navn Kira. Jeg hentet henne i Sverige og har ikke angret en sekund! Jeg kan ikke skjønne at det finnes noe bedre enn rovviltjakt med støver!